Füstbomba koncentrált értékek őre Füstbomba a tökéletes értékvédelem Füstbomba koncentrált értékek őre

Tökéletes védelem

Hiszen amit nem lát azt nem tudja eltulajdonítani

Exkluzív készülékházak

bármely környezetbe megfelelően illeszkednek

Raktárak őre

Nagyértékű raktárkészlet tökéletes védelme

Füstpajzs

Alkalmazza Ön is a füstpajzsot értékei védelmére!

Füstpajzs készülékekA füstpajzs az egyetlen hatékony kiegészítője a már elavult és hatástalan vagyonvédelmi rendszereknek. Kevesebb, mint húsz másodperc alatt elegendő füstöt bocsájt ki ahhoz, hogy bárki számára lehetetlenné tegye a tájékozódást a védendő helyiségben, ezzel megakadályozza a rablás sikeres végrehajtását.

Éppen ezért a füstpajzs az ideális megoldás betörések és vandalizmus megelőzésére azokon a területeken, amelyeket a bűnözők előnyben részesítenek – úgymint családi házak, nyaralók, ékszerészetek, üzletek, irodák és raktárak.

Egy füstpajzs folyamatos védelmet biztosít a hét minden napján, napi 24 órában. Mindemellett annyit fogyaszt, mint egy hagyományos villanykörte.


Non stop védelem
Egy füstpajzs folyamatos védelmet biztosít a hét minden napján, napi 24 órában. Mindemellett annyit fogyaszt, mint egy hagyományos villanykörte.
Gyors reakció
A  füstpajzs a tökéletes megoldás betörések, rablások és a vandalizmus ellen, mivel másodpercek alatt sűrű füsttel tölti fel a védendő helyiséget.
Csúcsminőség
A  10 éves komoly szakmai tapasztalattal rendelkező Dán cég. A füstpajzsok megfelelnek az európai és hazai biztonságtechnikai szabványoknak és előírásoknak. Mindezeken felül számos szakmai elismerést és díjat nyertek az elmúlt évek során.

Kérje ingyenes termékbemutatónkat!

Jelentkezzen!

Miért a füstpajzs?

Cégcsoportunk magyar tulajdonban áll és 20 éves szakmai múltra tekinthet vissza bízunk benne hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük.

Forintnyi biztosított érték

Gyakori kérdések

Szagtalan-e a füst?

Gyakori kérdések

A füstnek - a speciális összetevők miatt - enyhe édeskés illata van. Egy alapos átszellőztetés után a füst távozik a légtérből, melyet követően semmilyen felületi lecsapódás nem tapasztalható.

Bővebben...

Károsíthatja a füstfolyadék a dolga…

Gyakori kérdések

A Dániai Technológiai Intézet számos terméken, valamint anyagon tesztelte a Protect™ által gyártott füstfolyadékot, és ártalmatlannak találta azt. A füst hatását elektronikus áramkörökön, ruhaanyagokon, bútorokon is tesztelték. A teszteket laboratóriumokban és...

Bővebben...

Hogyan tudok megszabadulni a füsttő…

Gyakori kérdések

Annak ellenére, hogy a füst olyan sűrű, hogy a betörő még a saját kézfejét sem látja, csupán 15-20 perc kell a helyiség átszellőztetésére. Ezután a védendő helyiségben lecsapódás nem tapasztalható....

Bővebben...