Rólunk

A Lochner történet...

1992-ben villanyszerelési anyagok kis- és nagykereskedelmével indult útjára a Lochner Vagyonvédelmi és Kereskedelmi Kft. Nagy utat tettünk meg napjainkig, míg a vagyonvédelem és járműkövetés területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli cégévé fejlődtünk.

Debrecen
Debreceni irodánk elérhetősége
Nagykanizsai irodánk elérhetősége
Nagykanizsa
Budapesti irodánk elérhetősége
Budapest
Szegedi irodánk elérhetősége
Szeged
Nagyváradi irodánk elérhetősége
Nagyvárad
Brassói irodánk elérhetősége
Brassó
Jelenleg több mint 4000 elégedett ügyfelet, szolgálunk ki nap mint nap...
Legyen ügyfelünk Ön is!

Az első jelentős lépcsőfok a cégalapítást követően 6 évvel történt. Ekkortól már magánszemélyeknek és vállalkozóknak egyaránt kínáltunk vagyonvédelmi szolgáltatásokat, kiegészítve 24 órás diszpécserszolgálattal és járőrszolgálat megszervezésével. A szolgáltatási területünket idővel kinőve logikus lépésként először Szeged felé terjeszkedtünk.

Cégprofilunk a biztonságtechnika mellett 2003-tól járműkövetési üzletággal bővült, így megnyíltak előttünk a távolabbi piacok. Az országos jelenlétet követően határainkon túl is kialakítottuk képviseleteinket. A szlovák, román és szerb piacra már beléptünk, de terveink között további országok is szerepelnek.

A „klasszikusnak” mondható biztonságtechnikai ágazatunk szolgáltatásaival alapvetően három megye területén vagyunk jelen, de természetesen az ország más részeiről is érkeznek rendszeres megbízások. Kültéri vagyonvédelmi megoldásaink közül az elektromos kerítésvédelem leghatékonyabb rendszerével kizárólagosan mi foglalkozunk a hazai piacon. Emellett a Lochner Kft. jelenleg több ezer céggel valamint 24 ezer olyan járművel áll kapcsolatban, melyek korszerű nyomkövetési megoldásunkat használják.

Partnereink magánszemélyek, kis- és középvállalkozások, de nagyvállalatoknak is teljes körű szolgáltatást biztosítunk. Társaságunk életében a 2008-as év egy újabb mérföldkő volt, amikor létrehoztuk a Lochner Group cégcsoportot. Fejlődésünk dinamizmusát jellemzi, hogy a Kft. dolgozói létszáma a kezdeti két alkalmazotthoz képest 70 főre növekedett.

Kérje ingyenes termékbemutatónkat!

Jelentkezzen!

Miért a füstpajzs?

Cégcsoportunk magyar tulajdonban áll és 20 éves szakmai múltra tekinthet vissza bízunk benne hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük.

Forintnyi biztosított érték

Gyakori kérdések

Költséges-e a rendszer fenntartása?

Gyakori kérdések

Nem, a rendszernek készenléti üzemmódban körülbelül egy 60 wattos izzóval megegyező a fogyasztása.

Bővebben...

Problémát jelent-e a hamis riasztás…

Gyakori kérdések

Nem, a rendszert úgy tervezték, hogy kiegészítő érzékelőkkel megelőzze a véletlen riasztások miatti aktiválást. A füstágyú telepíthető tűzjelző rendszerrel felszerelt helyiségbe is, mivel képes kikapcsolni a tűzjelző rendszert a védendő...

Bővebben...

Nem veszélyes a füst belélegzése?

Gyakori kérdések

Nem, a füst nem mérgező – nagyobb koncentrációjú füst hosszabb időn keresztüli belélegzése sem mérgező. A füst hasonló a színházakban, illetve koncerteken használatos füsthöz.

Bővebben...