Füstpajzs beltéri stroboszkóp

Füstpajzs beltéri stroboszkóp Füstpajzs beltéri stroboszkóp

Biztonságtechnikai stroboszkóp

Mérnökeink által ajánlott biztonságtechnikai stroboszkóp telepítése a füstágyúk mellé. A Füstpajzs biztonságtechnikai stroboszkóp egy nagy teljesítményű, gyorsan villanó, rettentően zavaró fényforrás. Célunk, hogy a betörő számára lehetetlenné tegyük a tájékozódást.

A riasztási jelzésre elindul a füstképzés, vele egyidejűleg a stroboszkóp is. Az egyre terjedő füstöt a stroboszkóp fénye kellemetlen módon hatja át, ezzel teljes mértékben minimalizálva a láthatóságot és tájékozódást. A betörő egy pillanatig sem hezitál, hogy bemenjen-e a sűrű füstbe, azonnal elmenekül a helyszínről.

Főbb jellemzők:

  • falra és mennyezetre is rögzíthető
  • 4 – 6 villanás másodpercenként
  • energiatakarékos, üzemkész állapotban kevesebb, mint 5 Watt a fogyasztása

Képgaléria

{gallery}12{/gallery}

Kérje ingyenes termékbemutatónkat!

Jelentkezzen!

Miért a füstpajzs?

Cégcsoportunk magyar tulajdonban áll és 20 éves szakmai múltra tekinthet vissza bízunk benne hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük.

Forintnyi biztosított érték

Gyakori kérdések

Károsíthatja a füstfolyadék a dolga…

Gyakori kérdések

A Dániai Technológiai Intézet számos terméken, valamint anyagon tesztelte a Protect™ által gyártott füstfolyadékot, és ártalmatlannak találta azt. A füst hatását elektronikus áramkörökön, ruhaanyagokon, bútorokon is tesztelték. A teszteket laboratóriumokban és...

Bővebben...

Nem veszélyes a füst belélegzése?

Gyakori kérdések

Nem, a füst nem mérgező – nagyobb koncentrációjú füst hosszabb időn keresztüli belélegzése sem mérgező. A füst hasonló a színházakban, illetve koncerteken használatos füsthöz.

Bővebben...

Problémát jelent-e a hamis riasztás…

Gyakori kérdések

Nem, a rendszert úgy tervezték, hogy kiegészítő érzékelőkkel megelőzze a véletlen riasztások miatti aktiválást. A füstágyú telepíthető tűzjelző rendszerrel felszerelt helyiségbe is, mivel képes kikapcsolni a tűzjelző rendszert a védendő...

Bővebben...